10 dec. 2009

Nicoleta Luciu şi-a mărit buzele!



Nicoleta Luciu şi-a făcut un cadou “estetic” de Sărbători. Dacă în general vedeta nu are nevoie de îmbunătăţiri, ea s-a gândit, totuşi, să-şi ajusteze forma şi mărimea buzelor, urmând exemplul altor vedete autohtone de pe la noi, precum Gina Pistol sau Daniela Crudu.

Nicoleta nu era mulţumită de forma pe care o avea gura ei, aşa că a apelat la estetician Senzuala vedetă Acasă TV are acum buze mai apetisante

Frumoasa mămică şi-a făcut un contur semipermanent al buzelor, cu efect de mărire, procedeu ce poate costa între 200-500 de euro şi şi-a injecat şi acid hialuronic, care costă aproximativ 200 de euro fiola. Şi, cu toate că procedura e considerată una destul de dureroasă, Nicoleta şi-a dorit atât de mult această schimbare, încât a îndurat cu stoicism suferinţa câteva ore.

Timp de câteva zile, buzele frumoasei brunete au avut o uşoară culoare vineţie, fapt care a determinat-o pe Luciu să folosească un ruj de o culoare ceva mai închisă. Mai mult, vedeta a fost nevoită să umble mai tot timpul cu o cremă pe care să o aplice pe tatuajul de pe buze, pentru ca rezultatul final să fie cel scontat.

Sursa: www.libertatea.ro

Niciun comentariu: