2 nov. 2009

Ii fac un fratior Anei Violeta


Bucurie mare in cuplul Andreea Marin - Stefan Banica. Zilele acestea, cantaretul a primit vestea cea mare de la sotia lui: va fi din nou tata!

Surse apropiate cuplului ne-au marturisit ca cei doi sunt in al noualea cer dupa ce medicii au confirmat, pe 9 octombrie, ca Andreea Marin este din nou insarcinata. Zana n-a mai asteptat Craciunul si i-a facut sotului o surpriza de proportii. Mai fericita decat toti este insa micuta Ana Violeta, care va avea in curand un partener de joaca. Fetita vedetelor isi doreste un fratior si le tot cere parintilor sa aranjeze cu barza.
CANCAN a aflat ca vedeta este in luna a doua si va naste, cel mai probabil, tot sub supravegherea celebrului medic Bogdan Marinescu, cel care a ajutat-o pe Andreea sa aduca pe lume, prin cezariana, primul copil, pe 15 decembrie 2007.
Fericitul tata, Stefan Banica, a declarat inca de pe-atunci ca isi doreste cel putin inca un copil cu An-dreea, iar aceasta a demonstrat ca rolul de mamica i se potriveste perfect. Stefan va deveni, de altfel, tata pentru a treia oara, artistul avand si un baietel, Radu Stefan, dintr-o relatie anterioara.


Paparazzii CANCAN au surprins-o recent pe micuta Ana Violeta in timpul unei plimbari prin parc, sub atenta supraveghere a bonei, in grija careia este lasata cand mama ei este ocupata. De altfel, vedeta se straduieste sa stea cat mai mult cu fiica sa, care va implini pe 15 decembrie doi ani. Pentru a se dedica 100% familiei, Andreea Marin, care va implini 35 de ani in decembrie, s-a retras temporar din televiziune, dar scrie o carte si pregateste lansarea unei linii vestimentare pentru copii. In calitate de ambasador UNICEF, Andreea Marin militeaza pentru drepturile copiilor, asemeni unor vedete precum Angelina Jolie si Nicole Kidman.

Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu: