4 nov. 2009

Rihanna a vorbit pentru prima data despre abuzul la care a supus-o Chris Brown


Rihanna s-a hotarat, in sfarsit, sa vorbeasca despre bataia primita de la fostul sau iubit, rapperul Chris Brown. Astfel ca, potrivit "The Sun", intr-un interviu pentru emisiunea tv, "Good Morning America", artista in varsta de 20 de ani a atras atentia asupra abuzului fizic, spunand ca asa cum a patit-o ea, i se poate intampla oricui.
In plus, Rihanna a recunoscut faptul ca a incercat sa treaca peste atac, datorita sentimentelor pe care le avea pentru Brown. "A fost, fara indoiala, prima mea dragoste", a spus artista.
Chris a atacat-o pe Rihanna in masina sa, lovind-o peste fata si muscandu-i bratele. El a pledat vinovat pentru abuz in luna august si a fost condamnat la sase luni de munca in folosul comunitatii, un an de consiliere pentru violenta domestica si alti cinci de libertate sub supraveghere. Mai mult, un ordin juridic ii interzice lui Brown sa se apropie la mai putin de 100 de metri de Rihanna, timp de cinci ani de zile.
Recent, in emisiunea lui Larry King, Chris a declarat ca inca o iubeste pe Rihanna si ca regreta amarnic ceea ce a facut.

Sursa: www.ziua.ro

Niciun comentariu: