9 nov. 2009

Michael Jackson "vorbeste" din lumea de dincolo: ''Sunt furios ca nu sunt inmormantat langa Marilyn Monroe''


Michael Jackson este suparat ca nu a fost inmoramantat langa faimoasa Marilyn Monroe, potrivit unui medium. Derek Acorah pretinde ca a intrat in contact cu vedeta in timpul unei sedinte de spiritism televizate. Mai mult, americanul chiar a reusit sa-i faca pe fani sa verse o lacrima, cand a povestit cum ''regele muzicii pop'' s-a obisnuit cu viata spirituala, titreaza, duminica, ''Mail Online''.
Potrivit lui Acorah, cantaretul isi dorea din adancul inimii sa aiba parte de pacea vesnica langa Marilyn Monroe. Mai mult, mediumul pretinde ca Jackson vorbea prin intermediul lui cand a spus: ''Imi doresc sa fiu langa ea. Nu cred ca are importanta''. De asemenea, Michael ar fi simtit iubirea cu care l-au invaluit fanii.

Acorah a spus ca Jackson isi petrece timpul cu bunicii sai. ''Doar acum incep sa ma obisnuiesc cu viata spirituala'', ar fi spus spiritul megastarului. ''M-am uitat in ochii lui Derek si el era (Michael - n.r)'', a declarat unul dintre fanii lui Michael, aflati la emisiune.
De asemenea, organizatorii unei sedinte de spiritism organizata pe reteaua de socializare Twitter, de Halloween, pretind ca au intrat in contact cu Jackson, care a murit la varsta de 50 de ani, in luna iunie. Potrivit unuia dintre participanti, starul interpreta melodia ''Heal the World'' cand a fost contactat si a marturisit ca cea mai mare dezamagire a sa a fost ca nu a reusit sa termine turneu ''This Is It''.

Sursa: www.ziua.ro

Niciun comentariu: