18 nov. 2009

Mihai are sentimente pentru mine!


Chiar daca Sore, solista trupei Crazy Win, l-a parasit pe Mihai Bendeac la sfarsitul lunii trecute, cantareata inca mai are sentimente puternice pentru fostul iubit. Sore inregistreaza in prezent o melodie, versurile exprimand durerea pentru faptul ca idila cu actorul s-a destramat.

Melodia la care lucreaza Sore, Spunem adio, are ca tema principala greselile pe care doi oameni le fac intr-o relatie. Chiar daca ne-am certat, este foarte posibil sa mai existe sanse de impacare. Sentimentele pe care le am pentru Mihai nu s-au schimbat si stiu ca si el simte acelasi lucru pentru mine. Unde e dragoste, se poate orice, ne-a declarat Sore. Cantareata mai spune ca s-a despartit de Bendeac din cauza unor probleme pe care nu au reusit sa le rezolve, insa spera ca in scurt timp sa ajunga cu Mihai la un numitor comun. Daca reusim sa rezolvam problemele din cauza carora ne-am despartit, atunci o sa fim iar impreuna. Dar trebuie sa incerce si Mihai, sa fie cooperant, declara fosta si posibil viitoarea iubita a lui Bendeac.

Cantec de dragoste

Melodia Spunem adio transmite un mesaj clar din partea solistei pentru Bendeac. Atatea amintiri, clipe, nu pot uita, Sunt atat de confuza in camera mea, De ce ne indragostim, apoi nu mai iubim Si spunem adio fara sa gandim?

Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu: