16 sept. 2009

Cameron Diaz, un zambet care face toti banii

A fost catalogata de multe ori ca detinatoare a celui mai frumos zâmbet din lume. Nu stiu daca este neaparat cel mai frumos, dar este de departe cel mai larg, cel mai sincer, cel mai „din suflet” zâmbet din câte am vazut vreodata.

Cameron Diaz este o femeie frumoasa cu un excelent simt al umorului. Toti colegii sai de filmari spun despre ea ca este o persoana extraordinara cu care te distrezi cât de poate de bine. Si e mare lucru, spun eu, caci capacitatea de a-i face pe oameni sa râda este un dar nemaipomenit si o astfel de persoana va fi mereu dorita în centrul oricarei petreceri, al oricarui eveniment.

Talentata din cap pâna-n picioare, Cameron Diaz este posesoarea unui trup de invidiat si a unui chip care lumineaza din prima clipa orice încapere în care îsi face aparitia. Farmecul ei nu are nevoie de artificii sau de accesorii prea multe pentru a cuceri. E suficient sa zâmbeasca si orice imperfectiune ce ar fi putut fi sesizata dispare ca prin farmec.

Cameron Diaz este adepta look-ului natural. Nu am vazut-o purtând prea mult makeup sau afisând coafuri elaborate. Accentul se pune pe conturarea ochilor cu creion negru si pe folosirea unui ruj sau gloss în tonuri naturale. La ocazii mai speciale, buzele sunt înnobilate cu nuante de rosu aprins, care i se potrivesc de minune tenului ei atât de deschis.

Parul îl poarta de cele mai multe ori cu breton si lasat pe spate, fie foarte întins, fie usor buclat (oricum parul nu este deloc unul dintre aspectele forte ale divei, fiind foarte subtire si fragil).

Cu siguranta face sport (e o mare amatoare de surfing), caci altfel nu s-ar putea mentine în forma având în vedere ca este gurmanda si mai stie si sa gateasca tot felul de bucate minunate. Dar are grija de trupul ei si acest lucru se vede pentru ca nu am constatat niciodata la Cameron Diaz oscilatii de greutate. A fost mereu zvelta, osoasa chiar, ceea ce denota fie un metabolism incredibil, fie mult efort la sala de sport (sau ambele).

Cameron Diaz impresioneaza prin naturaletea sa, atât ca înfatisare, dar si comportament. Recomand acest stil pentru ca o femeie care este ea însasi, care stie sa spuna o vorba de duh la momentul oportun, care este feminina fara a fi pretioasa, cucereste inimile de fiecare data.

Sursa: www.infoportal.ro

Niciun comentariu: