22 sept. 2009

George Clooney se insoara de Craciun

I s-a infundat si seducatorului actor. Clooney este atat de amorezat de prezentatoarea italiana Elisabetta Canalis, incat va face pasul cel mare si se va insura la 48 de ani.

Pana mai ieri burlac convins, starul american George Clooney a schimbat femeile mai ceva ca pe ciorapi. Insa acum si-a gasit nasul, el fiind mai aproape ca niciodata de insuratoare. Cea care i-a cazut atat de mult cu tronc este prezentatoarea italiana de televiziune Elisabetta Canalis, cu care actorul traieste o frumoasa poveste de dragoste de cateva luni. George este amorezat pana peste cap, motiv pentru care a decis sa o ia de nevasta pe Elisabetta cat mai curand, mai exact in decembrie, inainte de Craciun, dupa cum au dezvaluit surse din anturajul starului pentru publicatia Metropolitan Post. Conform acestora, nunta va avea loc in largul marii, pe o nava de croaziera. Starul si iubita lui s-au apucat deja sa faca lista celor 200 de invitati. Primii pe lista sunt prietenii lui George: Angelina Jolie si Brad Pitt, Matt Damon, Julia Roberts, Cindy Crawford si Rande Berger, Catherine Zeta Jones si Michael Douglas, modelul Karen Duffy, Bill Murray si diva muzicii pop, Madonna.
De altfel, cantareata a fost cea care i-a sfatuit pe viitorii miri sa faca nunta in largul marii, pentru a scapa de paparazzii aflati mereu pe urmele lor.


Se casatoresc pe o nava de croaziera

Locatia aleasa de George Clooney si Elisabetta Canalis pentru nunta lor este nava de croaziera MSC Fantasia, unde au fost gazduiti si liderii mondiali participanti la reuniunea G8 de anul acesta, din Sardinia. Nava, construita in Italia, este inalta cat o cladire de 23 de etaje, are 1.637 de cabine, intinse pe 27.000 de metri patrati, si dispune, printre altele, de sala de teatru, spa, patru restaurante, doua baruri, un simulator de Formula 1, cinema 4D, teren de squash cu pereti din cristal si superdiscoteca.

Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu: