15 sept. 2009

Ce premieră a avut "Aniela"!


Ţinute de gală, zâmbete ce ascundeau emoţii colosale, zeci de autografe date fanilor şi lacrimi de bucurie la final. Aşa poate fi caracterizată, în câteva cuvinte, premiera celei mai ambiţioase producţii marca Promance, "Aniela" care a avut loc la Cinema Pro.

Prima care a păşit pe covorul roşu a fost Iuliana Luciu, sora mai mică a Nicoletei care a venit însoţită de iubitul ei. Frumoasa actriţă s-a lăsat fotografiată câteva minute bune, iar apoi a păşit plină de entuziasm în sala Cinema Pro, aşteptându-şi cu nerăbdare colegii de filmare.

Rând pe rând a sosit întreaga echipă care a participat la producţia noii pelicule. Toţi domnii erau îmbrăcaţi la patru ace, care mai de care mai rafinat şi mai elegant. Nici doamnele şi dominişoarele nu s-au lăsat mai prejos şi s-au afişat toate cu nişte ţinute superbe, dar cea care a atrat atenţia cel mai mult a fost tot sora mai mică a Nicoletei Luciu. Aceasta a avut o rochie lungă, dar cu un decolteu extrem de generos, care cu siguranţă a atras privirile celor din jur.

Ultima care şi-a făcut apariţia a fost Adela Popescu. Frumoasa actriţă părea o prinţesă din poveşti, iar câteva fetiţe nu s-au putut abţine şi au îmbrăţişat-o.

Cele mai mari emoţii le-a avut regizorul Iura Luncaşu, care nu părea să se simtă în largul lui în ţinuta sa vestimentară mult ptea pretenţioasă pentru gustul lui. "Aşa mi s-a spus, aşa m-am îmbrăcat", a afirmat Iura, cu zâmbetul pe buze.

La finalul serii, după vizionarea primului episod din "Aniela" pe marile ecrane ale Cinema Pro, întreaga echipă a fost invitată pe scenă în aplauzele publicului, iar o ploaie de confetti a creat o atmosferă de basm, la fel ca şi cea pe care ne-au promis-o toţi cei implicaţi în noua producţie de pe Acasă Tv.

Sursa: www.infoportal.ro

Niciun comentariu: