18 sept. 2009

Vor să-l dezgroape pe Dolănescu?


Lucrurile incep să se precipite in cazul scandalului pentru averea lui Ion Dolănescu. După ce Margherita, mama lui Dragoş Dolănescu, a lăsat să se inţeleagă că Ionuţ ar putea să nu fie băiatul interpretului, bazându-se pe o mărturisire pe care Ion i-a făcut-o cu şase ani în urmă, în lumea avocaţilor se vorbeşte tot mai des despre o posibilă deshumare a regretatului cântăreţ.

Lupta pentru averea lui Ion Dolănescu atinge, pe zi ce trece, aspecte dramatice. Declaraţia Margheritei Valenciano, conform căreia Ion Dolănescu i-a mărturisit, cu ani în urmă, că singurul lui fiu e Dragoş, a acutizat războiul. Se pare că atât Ionuţ, cât şi mama lui, Maria Ciobanu, au suferit enorm la auzul acestui lucru, iar acum pregătesc, în secret, un plan care nu doar să demonstreze că mama lui Dragoş a greşit, dar să ducă şi la reducerea pretenţiilor din moştenire a părţii adverse. Surse din lumea avocaţilor ne-au mărturisit că Ionuţ Dolănescu e gata să arunce în joc o sumă uriaşă pentru a angaja un apărător care să-l consilieze în această dispută. Astfel, el ar vrea să deschidă un nou proces fratelui său şi mamei lui, de data aceasta pentru calomnie, prin care să le ceară o sumă cu cinci zerouri, în euro. Ionuţ e sigur că va câştiga procesul şi că, apoi, Dragoş va fi nevoit să ajungă la o înţelegere cu el, iar asta va implica, evident, o clauză prin care va renunţa de bunăvoie la o parte din avere.

Avocaţii pregătesc un nou proces

Pe de altă parte, surse din lumea avocaţilor vorbesc tot mai des despre o posibilă deshumare a lui Ion Dolănescu pentru efectuarea testului ADN care ar putea să mai clarifice aspectele cele mai încurcate ale acestui caz care a uluit România. Mai ales că în ultimele zile şi-a făcut apariţia un bărbat care se pretinde al treilea fiu al cântăreţului. Maria Ciobanu a declarat, recent, în presă, că nu s-ar opune deshumării, dacă doar aşa se poate demonstra că Ionuţ e fiul lui Ion.

Maria Ciobanu: «Nu o să mă opun deshumării»

În scandalul dintre cei doi fii ai cântăreţului Ion Dolănescu a fost târâtă şi Maria Ciobanu, mama lui Ionuţ Dolănescu, care a fost acuzată că l-ar fi înşelat pe Ion Dolănescu în timpul căsniciei lor de patru ani. “Nu sunt sănătoşi la cap. Nu o să mă opun deshumării. Margherita nu are decât să se ducă să-l dezgroape pe Ion, că eu sunt o femeie cu sufletul curat. Ştie toată lumea că Ionuţ este băiatul lui Dolănescu”, a declarat Maria Ciobanu, pentru ziarul Ring.


Sursa: www.realitatea.net

Niciun comentariu: