16 sept. 2009

Marius Moga si Iulia Vantur, logodna secreta in Hawaii

Certuri, despartiri si impacari, lacrimi de suparare, dar si de fericire, multa dragoste. De asta a avut parte cuplul Iulia Våntur-Marius Moga de-a lungul existentei sale. Dupa ce a incercat sa-si refaca viata alaturi de alt barbat, blonda de la Pro TV a constatat ca tot pe “Micul Mozart” il iubeste si i-a mai acordat o sansa. Atåt de fericit a fost cåntaretul ca i-a fost iertata escapada amoroasa, incåt a cheltuit multe mii de euro pentru o vacanta in Hawaii alaturi de Iulia. Apropiatii cuplului sustin ca Moga a profitat de acest sejur romantic pentru a-i da un inel de logodna blondei, urmånd ca in primavara anului viitor sa asistam la o nunta fastuoasa.

Iulia Vantur a afirmat intotdeauna ca Marius Moga este barbatul pe care l-a iubit cel mai mult in viata ei si ca alaturi de el isi gaseste linistea si echilibrul sufletesc. Blonda de la stirile de weekend a investit multe sentimente in aceasta relatie si acum are toate motivele sa jubileze de fericire. Potrivit apropiatilor, cantaretul si-a facut curaj si a dus la indeplinire ceea ce planuieste inca de cand Iulia l-a acceptat din nou in viata ei. Chiar daca nu este prea romantic din fire, s-ar parea ca Moga a cumparat, din timp, bilete spre Paradis si acolo i-a oferit iubitei sale mult-asteptatul inel de logodna. Paradisul lor s-a chemat Hawaii si, in ciuda drumului extrem de obositor, de peste 19 ore cu avionul, a meritat fiecare clipa petrecuta acolo. Vantur a trecut prin clipe extrem de grele atunci cand a luat decizia sa puna punct relatiei cu “Micul Mozart”, motivul neoficial fiind infidelitatea acestuia. O sursa din anturajul Iuliei a povestit unui tabloid ca blonda a fost socata cand si-a gasit iubitul in bratele altei femei, insa, dupa cateva luni de gandire, a hotarat sa-l ierte. La randul sau, nici Marius nu a fost prea fericit fara ea si s-a plans amicilor in repetate randuri ca Iulia era ca o raza de lumina in viata lui. Dupa ce l-a facut gelos cateva luni de zile, timp in care a fost vazuta in oras cu diversi barbati, Vantur a acceptat sa “danseze” din nou pe muzica lui “Mozart”. Mai indragostiti ca nicicand, porumbeii au plecat in Hawaii, iar mai apoi in Los Angeles.

S-a pozat cu steaua lui Ricky Martin

„Am stat pe insulele Oahu si Maui, dar de fapt nu am stat o clipa locului. Ne trezeam dimineata la 5-6 si plecam la drum. Seara, ajungeam epuizati de atata frumusete”, isi aminteste Iulia, impresionata de calatoria pe havenlly way, in Maui, in padurea tropicala “rain forest” si de soseaua, „infricosator de ingusta, agatata pe munte, deasupra oceanului, care oferea din orice unghi o priveliste de vis”: „Ne-am simtit mici privind vulcanul, inca activ, ale carui urme le-am descoperit indeaproape intr-un tunel sapat de lava, in drumul ei spre ocean”. Blonda de la “Dansez pentru tine” a profitat din plin de racoarea sucului de ananas sau cocos, pe care l-a sorbit direct din nuca si si-a amintit apoi de copilarie cand a vizitat pentru prima data o plantatie de ananas. Ca revenirea din Paradis sa nu fie foarte brusca, Iulia si Marius au ales un drum printre „stelele” din LA, iar blonda s-a pozat langa steaua lui Ricky Martin.

Sursa: www.infoportal.ro

Niciun comentariu: