18 sept. 2009

Stallone, Bruce Willis şi Arnold fac un film în care se vor bate pe bune!

Alături de alte nume cunoscute de la Hollywood, regizorul Sylvester Stallone (63 ani) vrea să facă un film “despre bărbaţi care fac chestii precum odinioară”. Actorii nu vor avea la dispoziţie efectele speciale şi se vor bate pe bune.

Actori cu renume de la Hollywood, precum Bruce Willis (54 de ani), Arnold Schwarzenegger (62 de ani) şi Sylvester Stallone (63 de ani) vor să facă “o echipă de vis”, într-un film de acţiune regizat de ultimul. În peliculă vor juca şi Mickey Rourke (57 de ani), Jet Li (46 de ani), Jason Statham (37 de ani) şi Dolph Lundgren (52 de ani). Bărbaţii vor avea misiunea de a-l înlătura de la putere pe un dictator sud-american.

Nu vor fi folosite efecte speciale

Chiar şi în scenele de luptă, acţiunea va fi reală, fără nici un fel de efecte speciale. Deşi nu e vorba de o “poveste supergigantă”, Sylvester Stallone speră să dea lovitura cu această producţie şi să marcheze “revenirea filmului independent, cu bugete mai mici, cum se realizau odată la Hollywood. Va fi un film despre bărbaţi care fac chestii precum odinioară, în anii ’80 şi ’90”, după cum spune chiar regizorul. Lansarea peliculei este aşteptată în prima jumătate a anului viitor.

Sursa: www.libertatea.ro

Niciun comentariu: