9 oct. 2009

Asasinatul planuit de Anna Nicole Smith


La inceputul anilor 2000, FBI avea informatii ca fosta vedeta Playboy Anna Nicole Smith planuia sa-l asasineze pe fiul defunctului sau sot multimilionar, cu care ducea o crunta batalie judiciara pentru impartirea unei averi uriase.
Desi ancheta a durat un an de zile, iar din apartamentul starletei au fost confiscate un pistol si un cutit, agentii FBI nu au reusit sa stranga suficiente probe pentru a o aduce in fata instantei. Smith avea 26 de ani cand a devenit sotia batranelului milionar J. Howard Marshall II, in varsta de 89 de ani. Acesta a decedat in 1995, la nici un an de cand devenise posesorul unei sotii atat de tinere (pe care o cunos­cuse intr-un club de striptease). Marshall II, cu afaceri in domeniul petrolului, a lasat in urma o avere fabuloasa, estimata de Forbes la peste 500 milioane de dolari.
Lupta dintre voluptuoasa vaduva si fiul magnatului, E. Pierce Marshall, s-a aflat ani de zile in atentia presei. Unul dintre fostii iubiti ai starletei, Mark Hatten, a povestit cum Smith era obsedata de asasinarea lui Pierce Marshall. "Ma implora sa-l ucid, spunandu-mi ca este Diavolul care sta in calea fericirii ei, ca vom fi aranjati pe viata daca iau un cutit sau un pistol si fac ce trebuie", a povestit Mark Hatten pentru Daily News. "De cele mai multe ori insa imi spunea asta sub influenta drogurilor. A doua zi sustinea ca nu-si mai amin­teste nimic. Avea probabil dubla perso­nalitate", explica fostul iubit.
Si ca o ironie a sortii niciunul din cei doi adversari nu mai este astazi in viata. E. Pierce Mar­shall a decedat in 2006, la varsta de 67 de ani, din cauza unei infectii, iar Anna Nicole Smith un an mai tarziu, la varsta de 39 de ani, din cauza unei supradoze de medicamente.

Sursa: www.ziua.ro

Niciun comentariu: