9 oct. 2009

Guy Ritchie spune ca inca o iubeste pe "retardata" de Madonna


Fostul sot al Madonnei, Guy Ritchie, isi promoveaza cel mai recent film al sau, "Sherlock Holmes". Cu aceasta ocazie, regizorul in varsta de 41 de ani, a acordat un interviu publicatiei "Esquire", in care nu s-a ferit sa vorbeasca deschis despre sentimentele sale pentru fosta partenera de viata.
Potrivit "Celebitchy", Ritchie a descris-o pe Madonna ca fiind o femeie care face lucrurile sa se intample. In plus, Guy considera ca diva in varsta de 51 de ani poate oricand concura cu o tanara de 23 de ani, reusind sa danseze si sa faca spectacole foarte bune.
Regizorul a reusit, insa, sa socheze, in momentul in care a declarat ca inca o mai iubeste pe Madonna. "Si, bineinteles, acum e acum, inca o mai iubesc. Dar e o retardata", a spus Ritchie referitor la fosta lui sotie.
Cat despre divort, regizorul sustine ca nu ii poti spune cuiva care trece printr-o astfel de experienta ca durerea sa este o iluzie. "Am simtit-o, am trecut prin asta. Nimeni nu-ti poate spune ca de fapt nu simti asta. Ceea ce e cu adevarat important, este faptul ca ai nevoie de putina ignoranta in astfel de momente", a mai adaugat Guy, conform sursei citate.

Sursa: www.ziua.ro

Niciun comentariu: