27 oct. 2009

La 16 ani, Angelina Jolie s-a culcat cu iubitul mamei sale


O noua biografie a Angelinei Jolie dezvaluie un amanunt socant din viata acesteia. Se pare ca, in adolescenta, celebra actrita de la Hollywood s-ar fi culcat chiar cu unul dintre fostii iubiti ai mamei sale, titreaza, luni, "The Celebrity Channel".
Cartea, scrisa de Andrew Morton, pretinde ca vedeta a tradat-o pe mama ei, Marcheline Bertrand, la frageda varsta de 16 ani. Potrivit publicatiei de peste Ocean "Now", din acel moment Angelina a luptat din greu pentru a-si recladi relatia cu parintele sau, dupa ce a recunoscut noaptea de pasiune in bratele iubitului ei.
"Marcheline avea un partener care locuia cu ea si pe care il iubea foarte mult. Insa Ange s-a culcat cu el cand avea 16 ani si de abia terminase scoala. Mama ei a aflat si a incheiat relatia cu barbatul. Cand Ange a recunoscut in fata fratelui ei ce a facut cateva saptamani mai tarziu, chiar si el a fost dezamagit. Nu mai avea pe nimeni care sa aiba incredere in ea", a declarat o sursa din anturajul actritei.
Angelina a fost devastata dupa moartea mamei sale, care avea doar 56 de ani cand a fost rapusa de cea mai cumplita maladie, cancerul, in 2007. In prezent, ea incearca sa isi refaca relatia cu tatal, Jon Voight.
Purtatorul de cuvant al actritei a refuzat sa comenteze povestea din biografie.

Sursa: www.ziua.ro

Niciun comentariu: