14 oct. 2009


Elena Gheorghe a ales să ajute o tânără compozitoare de numai 21 de ani care participă în competiţia Battle of Songs.

Cântăreaţa a înregistrat melodia I Need An Angel, compusă de Diana Grigorescu. Si se va putea auzi la Radio-Singera, vineri la Intersectii.

Am ascultat-o şi eu, recunosc cu mare interes, mai ales pentru că Elena are o voce foarte bună. A început bine, melodia te prinde, ţi se strecoară pe neobservate în sufleţel.

Este clar că Elena a observat bine potenţialul tinerei.

Numai că, piesa transmite un mesaj atât de puternic care din păcate se pierde pe alocuri tocmai din cauza Elenei. Nu pentru că ar falsa, nici vorbă. Însă vocea Elenei nu poate coborî îndeajuns cât să accentueze acele câteva acorduri care dac-ar fi redate pe o voce mai groasă te-ar sfâşia.

Imaginaţi-v-o pe Christina Aguilera cântând melodia. Nu merge? Atunci ascultaţi Hurt de la Christina. Piesa aceasta pe acolo bate.

Ceea ce vreau să spun este că melodia are mult mai mare potenţial decât poate scoate din ea vocea Elenei şi asta pentru că vocea ei nu poate reda note joase aşa cum o cere piesa.

Dar dincolo de acest aspect, uite în sfârşit ceva care se numeşte muzică adevărată. Şi unde mai pui că e compoziţia unei românce de numai 21 de ani?

Sursa: www.rimel.ro

Niciun comentariu: