6 oct. 2009

Grupa sanguina vorbeste despre tine!


Fiecare firicel de sange ce-ti trece prin vene este, de fapt, cartea ta de vizita. Cum asa? Cercetatorii au descoperit cat de multe poate spune grupa ta de sange despre tine, cum stai cu sanatatea si care sunt trasaturile dominante ale caracterului tau. O singura picatura de sange detine intregul cod genetic al unei fiinte. Afla-ti codul!

Grupa (I)

Sangele tau poate fi folosit pentru transfuzii catre orice alta grupa. Amprenta ta sanguina spune despre tine ca ai un scut impotriva stafilococilor sau altor tipuri de boli legate de sange. Totodata, metabolismul tau este lent, arderea caloriilor este minima, iar sistemul enzimatic poate deveni deficitar. Nu-ti sunt straine problemele legate de stomac, precum gastritele, colitele, dar nici obezitatea, pancreatitele, varicele si hepatitele. Pentru ca esti greu adaptabil la medii noi, poti suferi de alergii, raceli sau reumatism.
Caracter: Pentru ca preferi sa te consumi in interiorul tau, ai tendinta de a cadea in depresie sau sa suferi deseori de insomnii si nevroze.

Grupa A II

Voi, cei cu grupa A II, sunteti cei mai numerosi! Grupa ta sanguina spune despre tine ca suferi deseori de anemii, policitemii, dar si alte afectiuni ce implica functia globulelor rosii, cele ce se regasesc din plin in sangele tau. Poti suferi de-a lungul vietii de accidente vasculare, insuficienta cardiaca, dar si de osteoporoza, hipertensiune, edeme sau probleme de tiroida.
Caracter: In plan psihic esti ambitios si impulsiv, nerabdator, zgomotos, uneori chiar orgolios sau furios.

Grupa B III

Tu ai foarte multe globule albe! Ce implica asta? Esti predispus la afectiuni precum leucopenia, limfocitioza. Ai un sistem imunitar destul de slab si suferi deseori de infectii de toate soiurile. Nu scapi nici de reumatism, boli pulmonare, tromboza, accidente vasculare. E bine sa stii ca necesiti zilnic un plus de vitamine, tocmai pentru a evita o parte din mostenirea ta genetica. Tu vei scadea intotdeauna rapid in greutate, chiar daca iti propui asta sau nu, dar vei avea probleme cu muschii, transpiratia excesiva si stomacul.
Caracter: Esti extrem de agil, memoria si gandirea ta sunt foarte iuti si te adaptezi usor.

Grupa AB IV

Sangele vostru este o amestecatura a celor doua grupe A si B. Deci ai mostenit cateva dintre afectiunile ambelor tipuri de sange. Ai o constitutie fragila, frigul fiind unul dintre inamicii tai! Te imbolnavesti usor iarna, racesti indiferent de anotimp. Bronsitele sau alte probleme ale aparatului respirator se simt ca la ele acasa in corpul tau. Suferi mai mult de melancolie, oboseala, reumatism si esti lipsit mai mereu de energie. Poti suferi de tulburari de somn, ulcere sau gastrite, ateroscreloza, migrene, hepatita sau
accidente vasculare.
Caracter: Nehotarat, posomorat, fara putere de concentrare. Esti o persoana care se streseaza usor, care nu poate face fata prea mult timp presiunilor de orice fel. In societate esti mai mult timid.

Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu: