9 oct. 2009

Jennifer Aniston ar trebui internata la dezintoxicare, spun prietenii ei


Se pare ca Angelina Jolie ii face mai mult rau lui Jennifer Aniston decat oricine s-ar fi asteptat. In afara ca i-a furat sotul de sub nas, frumoasa bruneta a transformat-o pe simpatica vedeta din "Friends" intr-o alcoolica.
Potrivit uneia dintre prietenele apropiate ale actritei, aceasta se imbata si vorbeste urat despre rivala ei, titreaza, joi, "Now Magazine". "Dupa Jen e mai bine sa bei doua trei pahare de vin rosu, decat sa iei o pastila de somn. Cand era putin ametita le vorbea prietenilor despre Angelina. Este o obsesie nesanatoasa pentru Jen. Inca se simte in competitie cu Angelina si mereu o vorbeste de rau cand bea putin", a marturisit sursa.
In rest insa, stilul de viata al lui Jen este inca foarte sanatos. "Are un bucatar personal care foloseste carnea slaba si legume proaspete. In fiecare zi face yoga si exercitii de fitness. Insa foloseste alcool pentru a dormi. Problema este ca Jen este atat de mica, incat dupa cateva pahare este gata. Nu bea excesiv, insa se imbata repede", a adaugat prietena.
In replica, purtatorul de cuvant al actritei a catalogat declaratiile ca fiind "absurde".

Sursa: www.ziua.ro

Niciun comentariu: