7 oct. 2009

George Michael, in pragul depresiei dupa ce a fost parasit de iubit


Celebrul cantaret George Michael si iubitul lui, Kenny Gross, s-au despartit dupa nu mai putin de 13 ani de relatie. Se pare ca ruptura l-a afectat atat de mult pe interpret, incat prietenii cred ca este in pragul unei depresii majore, titreaza "Mirror".
Totusi, in ciuda tuturor stirilor care dau informatia ca sigura, marti, Michael neaga cu vehementa o posibila despartire. Mai mult, el a descris povestile despre separarea din iarna ca "inventii".
Se pare ca ultima arestare a lui George, in varsta de 46 de ani, cea din toaletele din Hampstead Heath, cand a fost acuzat de posesie de droguri, a fost picatura care a umplut paharul. Furios, Kenny, in varsta de 50 de ani, l-ar fi parasit inca de la Craciun, insa ei nu au vorbit despre separare, in speranta ca se vor impaca. In ciuda faptului ca au ramas parteneri de afaceri la galeria din Dallas, Kenny a respins toate cererile cantaretului de a forma in continuare un cuplu.
"George s-a inchis in vila din nordul Londrei si si-a dat afara managerul personal. Kenny i-a dat multe sanse, insa dupa incidentul din Hampstead Heath nu a mai suportat. Toata lumea stia ca George nu este acolo doar sa cumpere droguri, ci sa se si cupleze cu cineva. Desi George spunea ca ei au o relatie deschisa, Kenny nu a acceptat niciodata sa il insele cu alti barbati. A fost foarte jenat de scandalurile prin care i-a tarat numele", a declarat unul dintre apropiatii cuplului.
Cand Kenny l-a parasit, George a amanat chiar lansarea unui nou DVD in cadrul turneului sau 25 Live Tour. Mai mult, el a refuzat sa-si paraseasca vila si a devenit dependent de jocurile de calculator.
"Cand Kenny l-a parasit, George nu era deloc pregatit. A intrat intr-o depresie grava si nimeni nu putea sa vorbeasca cu el. Obisnuia sa se trezeasca la ora doua, sa ia pastile, sa se joace toata noaptea pe calculator si sa de bage inapoi in pat. Nici macar managerul lui, Andy, nu a reusit sa vorbeasca cu el. Apoi, cand George a aparut pe arena O2 si a facut un duet cu Beyonce managerul a fost atat de furios, incat interpretul l-a concediat. Desi el are planuri sa continue turneele, nu are starea mentala necesara. Despartirea l-a marcat", a adaugat unul dintre amicii sai.

Sursa: www.ziua.ro

Niciun comentariu: