2 oct. 2009

Brad Pitt spune STOP! Angelina nu mai are voie sa aiba copii!

Angelina Jolie a primit inderdictie de la Brad Pitt in ceea ce priveste un nou copil. Brad considera ca cei trei copii biologici ai cuplului si ceilalti trei pe care i-au adoptat impreuna sunt de ajuns. Acest lucru nu a fost totusi pe placul Angelinei, lucru ce a provocat mai multe scandaluri in viata de cuplu a celor doi. Angelina era disperata sa mai adopte inca un copil de care s-a indragostit in ultima sa vizita in Ethiopia.

"In timpul vizitei, Angie s-a indragostit de o fetita. Ea chiar avea de gand sa o infieze pe micuta de trei ani. Angie a spus ca o fata asa draguta nu a mai vazut de mult si era determinata sa o includa in familie.", a spus o sursa celor de la National Enquire. Insa visele actritei au fost spulberate chiar de Brad Pitt, care i-a cerut in mod expres sa nu mai infieze niciun copil. "Brad i-a transmis ca nu e momentul sa mai aibe inca un copil acum pentru ca au deja destui pe care trebuie sa ii creasca.", a continuat persoana.

Angleina nu se da batuta, ea declarand de curand ca atunci cand vine vorba de copii se simte ca o pustoaica in magazinul de animale, acolo un un singur catelus nu este de ajuns pentru a o satisface. Acesta este un motiv de la care cei doi au ajuns chiar sa se certe saptamana trecuta cand au mers impreuna la biserica. Pana se lasa Angelina de adoptat copii, poate are timp si Brad sa renunte la droguri, astfel cei doi ar putea ceda la doua lucruri care le fac bine.

Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu: