16 oct. 2009

Dan Balan a lansat o bomba


Mai bine zis un nou videoclip la piesa "Chica Bomb". Filmuleţul este unul incediar, graţie unor fete super sexy, care apar alături de interpret în ipostaze fierbinţi. Clipul a fost regizat de cel mai cotat specialist în domeniu din Statele Unite, Hype Williams.

Dan Balan revine cu un nou look - unul de devorator de inimi şi foarte pasional. În noul său clip, interpretul apare alături de nişte domnite super sexy. El spune că a ales 4 din 200.

Clipul a fost filmat la Los Angeles şi regizat de cel mai tare specialist în domeniu din Statele Unite, Hype Williams. Tot el a realizat clipuri pentru staruri ca Beyonce, Jay Z, Busta Rhymes sau Nelly Furtado. Cu toate acestea, Dan a avut unele neînţelegeri cu el.

Vocea feminină din piesa aparţine unei interprete din New York, Katy Dichiko, care nu apare în videoclip. De altfel, Dan Balan spune că pe viitor va avea colăborări şi cu alţi interpreţi, iar în trei luni vine cu un nou single şi un nou clip pe care il poti vedea aici http://www.youtube.com/watch?v=jWxnI8-5LEg. Cât a costat filmuleţul "Cica Bomb",interpretul a refuzat să spună. Totodată, el a precizat că va continua să lucreze paralel şi la proiectul Crazy Loop, iar pe 18 noiembrie va organiza un concert la Palatul Naţional.

Sursa: www.protv.md

Niciun comentariu: