21 oct. 2009

Madonna regreta felul "groaznic" in care se imbraca in anii '80


Chiar daca anii '80 a fost perioada de glorie a Madonnei, diva blonda are si unele regrete. Se pare ca, potrivit "Female First", artista in varsta de 51 de ani considera acele vremuri au fost cele mai groaznice pentru ea, cel putin din punct de vedere ale vestimentatiei.
Vedeta recunoaste acum ca unele dintre tinutele sale erau indoielnice, dar da vina pentru acest lucru tocmai pe respectiva decada, pe care moda a uitat-o. "Cel mai oribil moment din punct de vedere al stilului a fost rujul mov si puloverul de un verde fosforescent... E in regula, erau anii '80. Era o perioada proasta din punct de vedere al stilului. Sa recunoastem!", se scuza Madonna. Mai mult decat atat, ea a adaugat faptul ca schimbarea sa constanta de stil a fost prea mult transformata intr-o moda si ca a fost intotdeauna interesata sa se distinga de restul lumii. "Cred ca oamenii au pus prea mult accent pe reinventarea imaginii mele si intotdeauna a fost un aspect mult mai putin calculat, decat cred oamenii. Cred ca e plictisitor sa fii mereu aceeasi. Unei fete ii place sa-si schimbe infatisarea", a mai spus vedeta.
Totodata, ea a declarat ca atunci cand era eleva, a pus la cale o interpretare a melodiei "Baba O'Riley", trupei "Who". Drept urmare, si-a pus prietenele sa-i picteze pe corp inimi si flori fluorescente. "Purtam pantaloni scurti si topuri pana la buric si pur si simplu ma dezlantuiam... Sunt sigura ca toata lumea credea ca sunt nebuna. Presupun ca acela era doar inceputul spectacolelor mele provocatoare", a mai adaugat Madonna.

Sursa: www.ziua.ro

Niciun comentariu: