22 oct. 2009

Si-au pierdut virginitatea de mici





Multe dintre starurile de la Hollywood au avut prima experienta sexuala la varste foarte fragede, cand inca se aflau pe bancile liceului. S-au initiat in tainele amorului din curiozitate, indemnate de parinti sau pentru ca-si iubeau atat de mult partenerii de atunci, incat credeau ca vor ramane impreuna pana la adanci batraneti. Fie ca pentru unii a fost vorba de o experienta extrem de placuta, fie ca altii au ramas cu un gust amar dupa ce si-au pierdut virginitatea, niciunul nu a uitat prima partida de sex din viata lor. Aflati mai jos la ce varsta au facut sex prima oara vedetele, cu cine si cum s-au simtit dupa.

Paris Hilton - amor la 15 ani.Norocosul a fost fratele actritei Tori Spelling, Randy. El a convins-o pe starleta sa-si inceapa viata amoroasa cu el la doua luni dupa ce s-au cunoscut la Palm Spring.

Angelina Jolie - sex la 14 ani.N-a fost nici satisfacuta, dar spune ca experienta nu a fost nici dezastruosa. Dupa partida de amor si-a taiat partenerul cu un cutit, ca sa se simta mai legata de el.

Sienna Miller - initiata la 16 ani.A trait prima experienta sexuala cu un coleg de-al ei. Initierea in tainele amorului a avut loc acasa la vedeta de acum, care a fost sfatuita de mama ei sa-si piarda virginitatea in propriul dormitor.

Matthew Mcconaughey a inceput la 17 ani.Ca un adevarat gentleman, Matthew Mcconaughey refuza sa dea detalii despre partenera cu care a facut sex pentru prima oara. Cand este intrebat, se multumeste sa raspunda doar ca si-a pierdut virginitatea la 17 ani.

Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu: