21 oct. 2009

Cele mai cunoscute actrite de la Hollywood apar impreuna intr-un pictorial de exceptie


Noul muzical, "Nine", va avea incasari de milioane de dolari. Chiar daca nu a fost lansat inca, fanii actritelor de exceptie de la Hollywood abia asteapta sa isi achizitioneze bilete la premiera. Mai mult, admiratorii vor fi si mai interesati dupa ce vor vedea pictorialul din revista Vogue, realizat de fotografa Annie Leibovitz, in care frumoasele vedete stralucesc ca niciodata, titreaza, marti, "Mail Online".
Parand destul de emotionata inconjurat de celebrele actrite de la Hollywood se afla si Fergie, solista celor de la Black Eyed Peas. Pelicula reprezinta debutul sau pe marile ecrane si nu pare unul deloc usor. Printre cele sase co-protagoniste se numara castigatoare ale premiului Oscar precum Sophia Loren, Judi Dench, Nicole Kidman, Penelope Cruz, si Marion Cotillard, dar si Kate Hudson, care a fost la un pas sa devina laureata.
Dench, in varsta de 74 de ani, a fost nominalizata la Oscar de sase ori si a castigat premiul pentru rolul ei din "Shakespear In Love" in 1998. Sophia Loren, in varsta de 75 de ani, a primit Oscarul pentru cea mai buna actrita in 1960. Cruz, 35 de ani, Kidman, 42 de ani, si Cotillard, 34 de ani, au fost desemnate castigatoare pentru rolurile din "Vicky Cristina Barcelona", "The Hours" si, respectiv, "La Vie En Rose".

Sursa: www.ziua.ro

Niciun comentariu: